Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2016, 13:34
a) aplikacja spoko sprawa - skad bedziesz wiedział ze nie wsiadziesz do auta chłopaków z JG?
I w czym przekonasz wlasciciela blabla do tego by wspolpracował z Wisłą? Jakie sa argumenty za ?

b) Miasto wybuydowało stadion za 500 mln i ty jeszcze chcesz by dopłacało klubowi ? Czyli po prostu chcesz by nałożna na ciebie wiekszy podatek? No to żeby było sprawiedliwie, i ludzie ktorzy nie chcą płacić wiekszych podatków nie dopłacali do klubu moja propozycja jest inna - sam przelej kase na konto do klubu. Omijasz miasto i masz pewność ze pieniadze do klubu trafią

Ja czekam na program lojalnościowy. Kupuj w sklepie, wymieniaj punkty na znizki, bilety, gadzety. Itp itd.

Na realu sprzedawali murawe, a czemu u nas nie mozna?
W sumie krzesełko z dychy gdzies tam lezy u ziomka w piwnicy, ale czemu nie wykorzystawac wszystkiego co mozliwe?
Gdzie jest cennik na reklamy na tym naszym pieknym betonie? Tyle miejsca reklamowego sie marnuje!!!!

E:
moja propozycja:

Czemu TWSD śpi?

Za glupie 19,06 które ostatni na twiterze po akcji ZWE przelało kilkanascie osob, mozna by KUPIĆ cos na forum. A to gwiazdke, a to podpis pod nickiem, a to kutasa, a to coś innego. Czemu nei sprobujemy?
robisz przelew na klub na 19.06 i mozesz kupic opcje A-B-C, przelew za 190,6 opcja D-E-F- przelew 1906 zł - cos tam VIP

Rejestracja na forum - 5 zł. a co!
Elitarny klub w końcu.

sprzedac mozna wszystko tylko trzeba chciec a nie czekac na szóstek w totka
Ostatnio edytowane przez szprotson : 25.08.2016 o godz. 13:39.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując