Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2016, 15:25
Kasa idzie na akademię. Ośrodek i boiska w Grodzisku. Część na premie za awans a reszta o ile będzie pewnie zostanie przejedzona. To nie żadna megalomania. Nas po prostu mało kto lubi i dzisiaj na necie widać to jeszcze dobitniej. Nie, nie jest to ani bolesne ani w....iające, po prostu jest Taki urok bycia kibicem Legii.
Zawsze śmiałem się z tekstów o odskoczeniu,zdominowaniu,zamiataniu i itd. To jest polska liga, tutaj nie ma normalnych ruchów.
Sami doskonale pamiętacie jak było gdy Cupiał sypał kasą. Gdy się po kogoś z ligi zgłaszaliście to automatycznie cena grajka była większa bo Wisła bogata więc niech płaci. U nas tak jest od jakiegoś czasu a teraz będzie jeszcze gorzej. Nic to, że większość kasy pójdzie na akademię, mało kogo to obchodzi.
Reforma się zmieni i znowu LM w Polsce nie będzie przez lata.
Bankructwo? Nie, nie grozi nam. Wiem że wielu by tego chciało, ale jednak ten klub jest troszkę inaczej prowadzony. Nie ma zadłużania się i życia ponad stan. Awans do LM a co za tym idzie większa kasa też tego nie zmieni. Może i Leśny dziwne ruchu z Hasim,Czerczesowem i innymi robił ale nie jest na tyle głupi by się zadłużać. Dług względem ITI pewnie jest, a po drugie nie tak dawno mieliśmy aż nadto przykładów co się dzieje jak się szaleje z transferami. Wy też doskonale to znacie.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując