cierpliwy napisał(a):

Wisła może finansowo pomóc sobie sama (w zasadzie ludzie w Wiśle), np. powiększając liczbę kas/udostępniając więcej punktów/ułatwiając sprzedaż biletów przed meczami... Kolejki do kas zawsze! są gigantyczne już na godzinę przed meczem. Sam niestety ze dwa razy zrezygnowałem z pójścia na mecz (będąc pod stadionem godzinę przed meczem) bo wszedłbym ledwo w przerwie. Ostatnio z Ruchem to już w ogóle było apogeum, bo 2 godziny przed meczem kolejka miała 100 metrów. Ja wiem, że klub i wszyscy powiedzą, że trzeba kupić bilety online itp, że zniżki i że łatwo, ale jak widać dalej bardzo dużo osób kupuje bilet przed meczem i nic tego nie zmieni.
Dajmy im taką możliwość!!!
Zadbajmy wreszcie o lepsza organizację sprzedaży biletów w dniu meczu pod stadionem, naprawdę niewiele potrzeba. Może jakieś automaty jak KKM? Cokolwiek! Przecież wystarczy wstukać PESEL...i opłacić wybrany bilet. Oczywiście najlepiej budki/stoiska na mieście, czy w galerii. Sprzedaż pamiątek przy okazji to już dodatkowa sprawa, ale na ten moment mniej ważna.
Naprawdę setki chętnych przed meczami rezygnuje, bo nie chcą stać 2 godziny po bilet. To są olane tysiące złotych i dodatkowo bardzo zły obraz marketingu i wizerunku klubu...
Zgłaszajmy tutaj może także tego typu pomysły i rozwiązania? A przede wszystkim zachęćmy nowych włodarzy, żeby spróbowali się tym także zająć!
|
Najśmieszniejsze jest to że w Multikinie czy Cinema jest więcej kas niż na 33000 tysięcznym stadionie........