Wyświetl pojedynczy post
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2016, 10:15
Podpisuję się pod wszystkimi słowami WISLAZWE jako też każdym z osobna generalnie - kupujmy asortyment z Wiślackiego Świata - najlepiej już dziś - o ile dojdzie ostatecznie do finalizacji umowy (JM nie można do końca wierzyć) - a przy okazji każdego meczu Wisły wstępujmy na stadion i kupujmy różne rzeczy w ten sposób wzbogacimy Wisłę o dodatkowe pieniądze, które teraz tak bardzo są jej potrzebne. Ja kupię w najbliższym czasie trochę rzeczy. 2 kalendarze na 2016 r., który wprawdzie się już kończy, ale można to potraktować jako formę cegiełki. W sklepie są różne inne ciekawe gadżety, więc myślę, że warto spróbować wykupić cały asortyment. Ten, któremu leży Wisła na sercu, niech - po info o sprzedaży Wisły - siada na komputer, wklepuje sklep.wisla.krakow.pl i niech kupuje cokolwiek - breloki, zapalniczki, pościel, koszulki etc. Razem jesteśmy w stanie stworzyć wielką Wisłę. Proponowałbym także, w ramach kontroli stworzyć forumowy temat, w którym tworzylibyśmy tabelę, co, kto i ile wydał w danym miesiącu w Wiślackim Sklepie może to nas też trochę zmotywuje do wspierania klubu. No i oczywiście przede wszystkim teraz trzeba chodzić na mecze. Sam się trochę zaniedbałem ostatnio, ale obiecuję, że teraz ruszę tyłek i pójdę. Ja zabieram dwie osoby ze swojej rodziny na mecz ze Śląskiem (pod warunkiem, że JM sprzeda Wisłę). Wy też angażujcie swoją rodzinę we wspieranie klubu Pozdrawiam
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
Odpowiedz cytując