Podpisuję się pod wszystkimi słowami WISLAZWE jako też każdym z osobna

generalnie - kupujmy asortyment z Wiślackiego Świata - najlepiej już dziś - o ile dojdzie ostatecznie do finalizacji umowy (JM nie można do końca wierzyć) - a przy okazji każdego meczu Wisły wstępujmy na stadion i kupujmy różne rzeczy

w ten sposób wzbogacimy Wisłę o dodatkowe pieniądze, które teraz tak bardzo są jej potrzebne. Ja kupię w najbliższym czasie trochę rzeczy. 2 kalendarze na 2016 r., który wprawdzie się już kończy, ale można to potraktować jako formę cegiełki. W sklepie są różne inne ciekawe gadżety, więc myślę, że warto spróbować wykupić cały asortyment. Ten, któremu leży Wisła na sercu, niech - po info o sprzedaży Wisły - siada na komputer, wklepuje sklep.wisla.krakow.pl i niech kupuje cokolwiek - breloki, zapalniczki, pościel, koszulki etc. Razem jesteśmy w stanie stworzyć wielką Wisłę. Proponowałbym także, w ramach kontroli stworzyć forumowy temat, w którym tworzylibyśmy tabelę, co, kto i ile wydał w danym miesiącu w Wiślackim Sklepie

może to nas też trochę zmotywuje do wspierania klubu. No i oczywiście przede wszystkim teraz trzeba chodzić na mecze. Sam się trochę zaniedbałem ostatnio, ale obiecuję, że teraz ruszę tyłek i pójdę. Ja zabieram dwie osoby ze swojej rodziny na mecz ze Śląskiem (pod warunkiem, że JM sprzeda Wisłę). Wy też angażujcie swoją rodzinę we wspieranie klubu

Pozdrawiam