Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2016, 08:56
kicur napisał(a):Wyświetl post
Ale, kto ma za tego Boguskiego grać ? Cywka ? Popović ? Może Brlek ? Jeden drugi i trzeci, to bardzo słabi piłkarze. Może Petar odpali, ale też potrzebuje czasu.
Boguski na skrzydle to horrendum i tyle. Nie wiem czy na miejscu Wdowczyka nie przestawiłbym Patryka na prawe skrzydło, a na lewe wpuścił Mójte. Ewentualnie na prawym skrzydle wystawić Bartosza, a prawej obronie Jovicia.
Coś bym zrobił bo niestety wczorajsze podanie Boguskiego w poprzek (zamiast strzału) do Guzmicsa dało kontrę i utratę bramki. Widać, że Rafał jest kompletnie bez formy....
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Gra leży bo Mąka jest w katastrofalnej formie.
I Zdenek. Zdenek jest obecnie tak niesamowicie chujowy ze gorzej juz sie nie da.

Plus wyprowadzanie piłki przez naszych obronnych to zbrodnia.
Niechże ten Głowacki siedzi pod swoim polem karnym jak Zielinski czy Łapiński. A on sie bierze za rozgrywanie.

Guzmics grał dobry mecz do tej feralnej 93. minuty. Coś jak derby gdy nam ten żydowski Hodor gola wcisnął.
Akurat Mąka wczoraj prezentował się przyzwoicie, tylko, że on nie jest rozgrywającym - zazwyczaj podaje do przodu, gdzie grali Wolski, Onraszek czy Brożek w formie....
Nie wiem za to dlaczego grał Uryga, wg mnie Brlek byłby lepszy na tej pozycji
Ostatnio edytowane przez funkykoval : 23.08.2016 o godz. 08:59.
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując