Dunin. Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Wielka szkoda że sam konferencji nie prowadził.
morganfield napisał(a):

Cytat:
|
Nie sądziłem, że się zadzieją takie rzeczy, to raz. Miałem fajny pomysł na to i fajnych ludzi którzy mieli to wesprzeć i ratować. A trzy to gdyby nie ja, to nie wiadomo gdzie by ta Wisła teraz była. A już różne rzeczy można było domniemywać
|
Nadal Wolfy twierdzisz że to nie jest mitoman?

Zbawca, uzdrowiciel.
P.S.
BigLeb napisał(a):

|
Bo to jest właśnie problem, że się nie odciął w 2014 roku ani do teraz a jest prezesem TS Wisła.
|
Proponowałbym metode małych prostych kroków - wypadałoby przestać dzielić Wisły na 'nasz klub', 'my zapłaciliśmy' a 'wy pokażcie'. Dwa rozmowa z dziennikarzem na 'ty' w niczym nie pomaga, tak samo jak odbieranie akredytacji.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA