rafkur napisał(a):

|
Karnet mam więc czekam na koszulkę z nowym sponsorem. Mimo posiadania kilku, w tym oryginałów Brożka i Głowy nie będę się wahał ani minuty. Czekam również na cegiełki. Potwierdzenie załączę po zakupie.
|
Właśnie o to mi chodzi:
Ja np. mam karnet, wkrótce kupię koszulkę, do tego teraz kupiłem koszulkę jakąś przedpotopową, która była tylko w rozmiarze S lub XXL (jakoś się w S-kę wcisnę.) Jest pełno asortymentu, który zalega w sklepie - jakieś stare koszulki itp, za które Klub kiedyś zapłacił. Wykupmy to! Nie za miesiąc, tylko teraz.
Zapewnijmy pierwszy realny wpływ gotówki w ten tydzień.
Następnie, gdy nowe władze się trochę ogarną postaramy się o jakieś nowe gadżety, cegiełki i znów je wykupimy.
Patrzcie, palę szlugi - zapalniczka kosztuje chyba 3 czy 5 zł, zwykła zapalniczka z namalowanym logo, no nie oszukujmy się - w byle żabce kupię taniej. Ale przepłacam i wiem, że to mi kiedyś zaprocentuje - wspaniałymi emocjami, może nawet kiedyś LM.
A może za kilka lat, a może już w czerwcu 2017, gdy będę stał na Rynku i czekał na otwarty autobus z piłkarzami, który przyjedzie na fetę , wyciągnę sobie fajkę, z drugiej kieszeni zapalniczkę za 3 złote, wciągnę dym tytoniowy i pomyślę - kurde, w sumie to też tam była jakaś moja rola.
Akcja z października była świetna, 800 000 tysięcy złotych w miesiąc. Ale niektórzy się nie dołączyli, bo może myśleli " aaaa dobry wujek Cupiał, znowu dorzuci". Niektórzy z nas nie wierzyli do końca że jest aż tak źle.
Teraz wiemy jak bardzo jest źle i trzeba działać.