Wyświetl pojedynczy post
David.
Senior Member

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.08.2016, 12:23
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Ten Szymański to dzisiaj dowalił do pieca, a przy okazji zrobił z siebie niezłego zbawiciela Wisły Kraków w sensie że: "miałem prezkazać hiobową wieść...." powtórzone z 5-6 razy," Wisła Kraków bez TS by upadła jeszcze w tym tygodniu..."x3, "nie ma innego inwestora...". No i wyszło że Wisły nikt ani nic nie chce i w ogóle to TS robi wielką przysługę, za którą kibice mają zapłacić.
Conajmniej to wszystko jest dziwne...
No faktycznie. Sprawdził się sen niektórych. Przyszedł wybawca na biały koniu. I od teraz TS jest super!

Przyszedł gość i prawie ze łzami w oczach mówi, że gdyby nie oni to Wisła piłkarska wypada z gry, co więcej mówi, że sami tego nie udźwigną ale jest to jedyna opcja na tę chwilę. Faktycznie, wielka przysługa, goście podpisując się pod umową biorą na siebie całą odpowiedzialność, płacąc pewnie ciężkie pieniądze z budżetu TSu, któremu się nie przelewa ale dla ciebie to jest powód do szydzenia?

Dwa, trzy tygodnie temu usłyszałem pewną rozmowę telefoniczą:
- mówiłem mu, żeby ogłosił jakiegoś sponsora to zamknie ryje dziennikarzom. Nie będzie takiej nagonki [...] a on mi mówi, że byli ale już nie ma, że w sierpniu już nic się nie da, we wrześniu ogłosi upadłość.
Rozmowa zaczynała się od słów o Cupiale, dlatego mnie zainteresowała, nie mam w zwyczaju podsłuchiwać. Ile w tym prawdy, nie wiem. Ale to pokazuje w jakiej dupie jesteśmy.

funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Na pewno nie cała reszta, bo nawet na forum było sporo osób, które nie wierzyły w zapewnienia duetu M-C o wielkiej strategii.

Już po wypłynięciu pierwszych doniesień forumowicze wskazali podstawowe niedopatrzenia prawników TFK - projekt-gmina nigdy nie złożył sprawozdań finansowych - co powinno być podstawą oceny rzetelności kontrahenta.
Akurat As nie hołdował i nie wierzył w blaskomiotne zapowiedzi duetu M-C.
Natomiast co do najlepszych prawników TFK to lepiej spuścić zasłonę miłosierdzia w tym temacie
I bardzo dobrze, że ludzie przestali wierzyć, dzięki tym ludziom i pewnie w jakimś stopniu dziennikarzom, jest jeszcze światełko w tunelu. Dodam, że SKWK zgodnie z oświadczeniem było po rozmowie z rowerzystą koło 04.08, artykuły o maturze itp. zaczęły się nieco później. Każdy popełnia błędy. Najbardziej zależy mi na dobrej atmosferze wewnątrz Wisły, dlatego uważam, że obarczanie SKWK za błąd TF jest bezzasadne. Nie wiemy kiedy zaczęli działać. Fakt, że przepływ informacji od nich jest średni, ale zostało to poruszone też na konferencji.
Ostatnio edytowane przez David. : 22.08.2016 o godz. 12:32.