|
Ja .......e, nie wierzę w to co tu czytam.
@As i wszyscy inni co najeżdżacie na SKWK (nie we wszystkim jest mi z nimi po drodze, nie należę do stowarzyszenia) co według was powinno zrobić SKWK? Rowerzysta spotkał się z nimi jako jedynymi jeżeli chodzi o zewnętrzne podmioty, zapewne przedstawił swoją wizję funkcjonowania, powiedział, że ma sponsorów, może nawet przedstawił gwarancję. W tym czasie wypływały jego brudy no ale miał jakieś papiery (wątpliwe bo wątpliwe) na swoją obronę. SKWK dostało zapewnienie, że klub będzie otwarty na kibiców (nie było słowa o zarządzie, zgodnie z wypowiedzią prezesa) no ja bym się cieszył, że jest młoda krew, która ma pomysł, nie mieli podstaw tak jak i my, żeby nie wierzyć. Skoro TF zrobiła wszystko, żeby go sprawdzić to co miało zrobić SKWK? Stowarzyszenie mające 500 członków kontra potężna światowa firma. Sztab prawników, mający zapewne kontakty itp. Sprawdziło gościa, wydało komunikat, że jest ok. To stowarzyszenie miało przyjść na rozmowę i go sprawdzić raz jeszcze? Wziąć kredyt i sprzedać nerki, żeby zrobić jakiś audyt? Gość nawet nie musiał z nimi rozmawiać. Sprawy zaczęły się bardziej sypać to zaczęli działać razem z TSem i macie to potwierdzone na dzisiejszej konferencji. Nikt nie mówi, że SKWK jest super krystaliczne, że TS jest zbawieniem, ale do chuja, ludzie tu chodzi o WASZ klub. Czy wy nie widzieliście jak oni wyglądali? Tak wyglądają ludzie, którzy mają wyjebane?
POMÓŻCIE, OD WAS ZALEŻY CO BĘDZIE Z WISŁA. Nie od SKWK, nie od kiboli, zgód z Ruchem, Śląskiem czy jebania legii. Od was.
|