Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2016, 23:01
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
Wisła=KIBICE. Bez znaczenia czy jest to SKWK, kibic z E, czy z Vipa, który zostawił w klubie 200zł.
Każdy kibic buduje ten klub na swój sposób, wspomagając go materialnie.

Z takim myśleniem jak Twoje, miałbyś 500 osób na stadionie, odcięty prąd po tygodniu i nie byłoby co do gara włożyć w klubie.
Nie chce wkładać kija w mrowisko ale obecny czas jest bardzo dobrym okresem na nacisniecie na osoby reprezentujące właśnie takie podejscie jak kolega którego cytujesz. Skoro trzba będzie robić sciepę, w tej czy innej formie, chyba można i warto wywierać presję na zwolenników 'Wisła to My' choćby po to by byli świadomi ze to 'My' stanowi jedynie część? Są jeszcze piłkarze, trenerzy, własciciel i inni kibice?

LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Paplanina bez pojęcia niczym moher, wytłumacz nam proszę jakie to "brudne interesy" reprezentuje SKWK, konkretnie...
W świetle powyższego co napisałem chyba można odwrócić kota ogonem i oczekiwać od SKWK tudzież WSH że wyjdą z własnego brodzika i w ramach nowego rozdania i zadbania o finanse TS zmienią swoje nastawienie do wszelakich 'PDW' w oprawach czy poziomie dopingu? O niezajęciu stanowiska w obecnym konflikcie i liczeniu na stołki nie wspomne.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA