baton napisał(a):

|
Chyba ze pysio przejął Ci konto....
|
OT/
A może wielki nieobecny tych wydarzeń, wspomniany wyżej kolega jest jednym z tych tajemniczych inwestorów stojących za JM?
Cytat:
|
Ważne jest również, by nie zaniedbać edukacji młodych zawodników. Chciałbym, by minimum dla każdego z nich było ukończenie szkoły średniej i zdanie matury. Wykształcenia nie można kupić, zdobywa się je ciężką pracą. Każdy, nie tylko sportowiec, na pewno to rozumie.
|
Po tej wypowiedzi jestem pewny że albo Meresiński sprzeda klub albo Adamczewski długo nie popracuje. Zwłaszcza że nie może sie skontaktować JM by dowiedzieć się pod kogo podlega.
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...le-krakow.html
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA