dj_ibutti napisał(a):

|
Ku.wa zrobiłeś "wrogie przejęcie" czyjegoś.konta, czy założyłeś je jak mialeś 2 lata? Bo, z całym szacunkiem, ale gadasz jak gimnazjalista....
|
Pieniądze z dragów Cię tak frapują?
Myślę, że jednak Twoje pisanie odnosi się do gościa powyżej. W każdym razie chciałem zacytować jedynie fragment Twojej wypowiedzi.
dj_ibutti napisał(a):

|
Uważam, że idealna sytuacja to 49% udziałów TS i 51% inwestora, ale podkreślę jeszcze raz - dla tych którzy nie kumają - jeżeli TS tego nie przejmie wkrótce, to może już nie być czego przejmować.... Nie wiem czy sobie z tego zdajecie sprawę jak źle jest w Wiśle. W porównaniu do sytuacji S.A. to TS jest jak pałac ZUS.
|
Z takim układem bym się zgodził - jest najbardziej racjonalny. Generalnie nie znam historii S.K.W.K., jakkolwiek dla mnie dali się dotąd poznać jako burzyciele jakiegokolwiek ładu i porządku, patrząc z punktu widzenia zwykłego kibica. Ich innych akcji, prócz odrażających mnie - nie znam. Jakkolwiek trochę odstrasza mnie perspektywa, w której za plecami Wisłą rządzi gość, który onegdaj rzucał nożem w Dino Baggio