Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.08.2016, 14:08
nesta napisał(a):Wyświetl post
Upieką dwie pieczenie na jednym ogniu - nie dość, ze zyskają Wisle o której za Cupiała mogli marzyć i pralkę moze podobna jak chciał to zrobić JM, to jeszcze swietnie bedą wyglądać wizerunkowo i wielu machnie ręka - no juz każdy lepszy niz JM.

I obawiam sie ze to realny scenariusz...
JM obiecał swoje, zdania nie zmienił więc nie ma co się szarpać. Sytuacja zmieni się gdy stwierdza (jak Citko) ze JM ich 'oszukał'. na to zapewne nakładają się ich własne wewnętrzne problemy więc jest jak jest.

Czyli presji nie ma, że zacytuję kolege:

Cytat:
(..) Meres jest wlascicielem i mamy trzymac za niego a nie za jakas ....e ktora po 3 tygodniach zrezygnowala ... byl Citko , nie ma Citko - pokazal sie tylko jaki ....a , nic nie zrobil ... Jest Meres , kiedys go nie bedzie , ale na dzis dzien... (..)
OT:/

funkykoval napisał(a):Wyświetl post
A przelew z depozytu notarialnego wchodzi w grę ? Zawsze marzyłem o Dębnickim...
Ja Ci zalatwie kogoś kto wyłoży kasę - taki interes to żyła złota. No bez jaj, ten kto chce sprzedać ten most, za taką kaśe, to skonczony baran i kretyn.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 19.08.2016 o godz. 14:13.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA