Ten fragment:
Cytat:
|
Pan Citko chciał w trybie natychmiastowym przejąć sto procent udziałów w Wiśle Kraków SA, w przeciwnym razie grożąc rezygnacją. Nie mogłem się na to zgodzić - m.in. dlatego, że w obliczu trwającej wówczas procedury licencyjnej przyszłość naszego klubu mogła być zagrożona. Sprzedaż klubu? Jest taka możliwość, ale nie w konfiguracji przedstawionej przez pana Citkę.
|
Nie rozumiem. Skąd człowiek którego długi zostały wyciągniete na światło dzienne i wynosza kilka milionów złotych, wpadł na pomysł przejęcia udziałów? Za co?
Dogadał się z JM na taki scenariusz natomiast w świetle wydarzeń zmienił termin, czy następna ściema?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA