Pan Jotka napisał(a):

A kiedy ty widziałeś upadłość likwidacyjną w której wierzyciele dostają swoja część? Po drodze jest sąd, syndyk, ZUS, US, daniny , potem ci zabezpieczeni rzeczowo i gdzies na samym końcu byłaby TF. Poz atym co chciałbyc licytować? Stadion nie był spółki,ośrodek treningowy jest dzierżawiony, piłkarze plus herb to jedyne aktywa. A jak się nie płaci piłkarzowi to on sam staje sie wierzycielem haha
|
Że SKWK TS i WSH mają w tym interesem jestem pewien na 100%. Zastanawia mnie czy działają bezpośrednio przez JM czy liczą na to co sam wymyśli i nie przeszkadzają mu niszczyć dalej bo to też im na rękę.
Jeśli pierwsze to za rok zaczynamy w IV lidze.
Jeśli druga to ratunek jest taki że ktoś poważny mógłby to kupić i próbować wyciągnąć na prostą.
Ja mówię wprost i do ostatniego dnia, nie popieram od dziś żadnego działania SKWK i TS w sferze piłki nożnej! Jeśli pojawi się nowy właściciel możecie robić sobie protesty, strajki i .... wie co jeszcze wasze głowy spłodzą.
Zmieni sobie nazwę na Frugo Kraków? Brawo. Mam na to wyjebane. Będzie was chciał jakiś kolejny Bednarz przegnać, proszę bardzo. Zabiorą wam gniazdo bo tak będzie chciał nowy właściciel. Proszę bardzo.
NIE MA DLA MNIE OD DZIŚ HASŁA CAŁA WISŁA ZAWSZE RAZEM!
Gracie na swoje profity to grajcie, zobaczymy czy wam wyjdzie.