Wyświetl pojedynczy post
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2016, 16:46
Paweł napisał(a):Wyświetl post
Nie uwierzę ani Tobie, ani Juszczykowi. Chyba wiesz jaka jest rola rzecznika prasowego i co taka osoba może przekazać. Jeśli uważasz, że Stanowski nie ma znajomości w środowisku piłkarskim to już nie mój problem. Możesz węszyć warszawskie spiski kiedy tylko chcesz.
Przez takich gosci jak ty ten temat juz dawno powinien zostac zamniety, wielki fanie Stanowskiego. I dalej pieprzysz o jakichs warszawskich spiskach gdzie ja nic o nich nie pisałem. Boze co za ludzie. Wierz sobie Stanowskiemu jak chcesz, mozesz mu nawet wejsc do czterech liter
Wiślak88 napisał(a):Wyświetl post
Co z tego co napisałem nie jest prawdą? Wiceprezesem najbardziej utytułowanego polskiego klubu w XXI wieku zostaje jakiś pizzer z Neapolu. Na pytanie do właściciela o to jakie pojęcie ów kucharz ma o piłkarskim biznesie ten prosi o następne pytanie. Podoba Ci się to? Już ta jedna sprawa śmierdzi na kilometr, a to zaledwie wierzchołek góry pomyj jakie wylał na nasz klub ten gołodupiec bez matury.
Napisze Ci czy mi sie to podoba czy nie jak na prawde sie czegos konkretnego dowiemy bo na razie to wiemy gowno (a tuz sie okaze, ze ten Włoch cos sie jednak na piłce zna). Chyba jestem jedna z niewielu ludzi na tym forum, ktorzy wola poczekac niz sadzic bo wielki guru Stanowski czy Knura kłapie jezorem