Wyświetl pojedynczy post
qbbba
Senior Member

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2016, 14:10
wester napisał(a):Wyświetl post
Te gnidy warszawskie zwyczajnie boją się tego że Wisła może być znowu silnia. Dziwne że Ci ludzie nagle chcą umoralniać wszystkich i naprawiać świat. Nawet jeśli to co z tego ? Jak ludzie uzależniają się od hazardu, zerują sobie stany bankowe to jest OK ? Wtedy taki przedsiębiorca może nabyć i sponsorować klub ? Jak producent energy drinków kupuje czy sponsoruje klub też jest ok ? Może nie powinien tego robić w końcu trują ludzi tym gównem. Co temu całemu Smkowskiego dało, że to napisał ? Co go to obchodzi że Misiek spotkał się z Cupialem ?
Skąd czerpie takie informacje.
Wydaję mi się że powinniście się obudzić i ogarnąć to kto chce źle dla Wisły a kto dobrze. Czy Bogusław Cupial i SKWK chce dobrze dla Wisły czy Stanowski, Smokowksi i Knura ? Napisal to Smowksi czyli ten sam dziennikarz który potrafial osłabiać skład Wisly przed ważnymi meczami z Legią. (wyciągał łokiec Bouguskiego i podsycał do teog aby został zdyskwalifikowany)

edit:
@wolfy: strzelam, że na bank nie wiesz gdzie jest stadion Wisły, możesz jedynie sobie klepać w klawiaturę te brednie bo na niczym się nie znasz. Zawijam się z tego forum, żałuje że wracałem bo nic się nie zmieniło a jest jeszcze gorzej.
Ty naprawdę masz jakiś problem z odbieraniem rzeczywistości. Wbij sobie do głowy, że ani Smokowski, ani Stanowski, ani żaden inny, nie spiskują przeciwko Wiśle, nie boją się odrodzenia potęgi Wisły. Niedobrze już się robi od czytania, że warszawscy dziennikarze chcą zniszczyć Wisłę. Wróciłem na to forum po latach, ale widzę, że to był błąd.
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie