Wyświetl pojedynczy post
qbbba
Senior Member

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.08.2016, 16:36
nesta napisał(a):Wyświetl post
Ludzie sa szaleni.. Teraz on ma juz naście komentow pod tytułem "brawo prezesie i do przodu". Jestem pewien, ze ci sami, jak znowu za kilka dni cos wypłynie, bedą go wieszać i linczować. W obydwie strony, jak w kalejdoskopie, na podstawie wycinków ludzie wydają sądy. Wierzcie, ze pierwszy będę go jebał jak za kilka tyg wyjdzie ze zniszczył moją ukochana Wisle.

Proponuje za to wall-a naszego rzecznika na TT. Dużo fajnych informacji i nie chodzi tylko o robienie dobrej lub złej miny do aktualnej sytuacji. Np. przed chwila napisał, ze Meresinski był dziś w bazie treningowej. Oczywiście żaden dziennikarz sie nie zająknie, bo po co.

twitter.com/djuszczyk
nesta, ale dlaczego mieliby się zająknąć? Doszliśmy już do takiego absurdu, że trzeba się cieszyć, że właściciel-krętacz odwiedził bazę treningową? Jak dla mnie to może nawet odwiedzić krakowskie ZOO. Tak czy inaczej popełnił tyle fakapów, że w historii polskiej piłki, chyba jeszcze takiego ananasa nie było. Tak, to jest ananas. Infantylne wypowiedzi w dzisiejszym wywiadzie, infantylne, przeplatane błędami gramatycznymi i interpunkcyjnymi wpisy na twitterze. Każde publiczne wystąpienie/tłumaczenie tego chłopa jest infantylne. To nie jest prezes/właściciel wielkiego, polskiego klubu piłkarskiego. To pokemon z gimbazy. I mam wrażenie, że m.in. dlatego tak dobrze dogaduje się z grupą decyzyjną miłośników akwarystyki.
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie