Wyświetl pojedynczy post
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2016, 11:27
Cytat:
Wszędzie szukasz zaczepki, prowokujesz i obrażasz bo ktoś ośmielił się mieć inne zdanie niż ty. Tak uważam że zgoda z Ruchem jest dla Wisły długoterminowo bardzo dobra nawet za cenę tego co jet teraz na C. Tak mam inne zdanie niż ty.
Nie obrażam dlatego, że masz inne zdanie. Po prostu w trójkę uprawiacie sharkową propagandę i proponujecie inne wersje wydarzeń niż faktyczne.

Cytat:
Co do twojej teorii że Meresiński to człowiek WS to nawet nie komentuje.
Mojej przepraszam co?

Cytat:
Przedstawiciele kibiców Białej Gwiazdy spotkali się dzisiaj z właścicielami Naszego Klubu.

Spotkanie odbyło się w bardzo miłej atmosferze. Nowi właściciele okazali się ludźmi rozumiejącymi kibicowskie realia, co z pewnością gwarantuje udany początek współpracy.

Jednocześnie zapewniono nas, że klub znajduje się w dobrych rękach, a o jego przyszłość możemy być spokojni.

Mamy nadzieję, że dalsza współpraca będzie owocna, a Wisła stanie na nogi zarówno pod względem sportowym jak i marketingowym. Odnośnie ostatniej kwestii to my powinniśmy pomóc klubowi kupując bilety na najbliższy mecz z Ruchem Chorzów.
Tą "teorią" tylko potwierdzasz, że moja ocena Twojej osoby to nie była obraza, lecz stwierdzenie faktu.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując