Ciężko się z tym nie zgodzić:
Markus napisał(a):

|
1. Markus i Kot to zło wcielone, odpowiadają za odejście Cupiała (dawniej do tego grona dorzucal jeszcze "przydupasa Wolfiego").
|
Masz co chciałeś, walczyłeś od lat o to i bezmyślnie piętnowałeś więkość ruchów Cupiałą
Wiem, że próbujesz być śmieszne, ale jest to raczej żałosne, bo tak jak pisałem poprzednio, nie bronię tego człowieka, ale kto jak kto, czyli ty osoba niemająca zielonego pojęcia nie dość o doradztwie Cupiałą to jeszcze o Miśku nie powinna się wypowiadać w takich tematach.
Markus napisał(a):

Z nowości: ostatnio gorliwie stara się też wchodzić w rolę fachowca i wmawiać, że przez lata tłumaczył na forum jak należy prowadzić biznes, mimo że miał wtedy bana za notorycznie łamanie regulaminu (o czym niestety biedaczek dziwnym trafem zapomniał).
Urocze, czyż nie?
|
Albo nie wiesz co piszesz, albo nie pamiętasz lub też celowo kłąmiesz. Otóż... jak to jest, że lata temu powstał konflikt? Ano temu, że pisałeś niewyobrażalne bzdety nie mając pojęcia o kulisach wielu spraw, pisałem ci multum razy: nie masz pojecia o prowadzeniu sklepiku szkolnego (za co min tez bany leciały)oraz łątwo gospodarowac cudzą kasą - teraz temu zaprzeczasz

Podkreślałem zawsze, że mało wiemy, w zasadzie tyle co dziennikarze zmyślą, temperowałem frustracje takich osób jak ty powołując się na fakt, iż Cupiałowi trzeba dziękować za to co robi a nie ganić na każdym kroku, bo ty nawet nie jesteś od zamiatania jego posesji, a na wyższe horyzonty chciałeś się wspinać...
Bany brały się z twej ówczesnej pozycji , wyłapywałeś drobną niezgodnośc i banik.. PRZYKŁAD: W ruchu grał kiedyś piłkarz STRAKA, napisałem że SRAKA nawet strzela nam brame i już Markusik przepisowy biegł do monitorka z mokrą pieluchą i banik

Czyż nie tak było? MAło ci że pare osob kilkanascie stron wstecz wysmialo twoje zdanie w tym temcie
W zasadzie to JUŻ BYŁO, MArkus dostał to o co walczył, teraz jest inna rzeczywistosc, warto pamiętać aby nie powtarzac bledow takich ludzi jak markus bo po latach moze odbic sie to duza czkawką...
Najgorsze jest to, że nie ma żadnej jednośc wsrod kibicow na trybunach... Jest dyktatura i totalitaryzm... Duzo ludzi się odwrocilo, nie przez wyniki i organizacje, a przez zachowanie silniejszych.... To jest najgorsze bo nie ma kto walczyc o ten klub.