Wyświetl pojedynczy post
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.08.2016, 21:22
kicur napisał(a):Wyświetl post
Mam takie pytanie. Czy SKWK nie może, jakoś interweniować ? Podobno reprezentują wszystkich kibiców, więc chyba rozumieją, co teraz przeżywamy. Jak był w klubie Smuda, to go za jaja chcieli powiesić, bo był zły. Teraz klub popada w ruinę, właścicielem jest jakiś gość, który ma zarzuty postawione, a my tylko czekamy, kiedy ta gilotyna u.......i nam łeb u samej dupy. Zróbcie, coś w końcu
Nie zrobią, jeśli ktoś jeszcze myśli, że SKWK reprezentuje szeroko pojęte dobro WSZYSTKICH kibiców Wisły to jest albo niespełna rozumu albo niepoprawnym optymistą... Działają tylko wtedy kiedy ich interesy są zagrożone... Przykro mi to mówić, ale Wisła to obecnie ruina, bez porównania jeszcze z chociażby 2011 rokiem... 5 lat od szczytu kibicowskiego, sportowego i marketingowego do dna i kilometra mułu... Sportowo dno, organizacyjnie dno, a jak widzi się to jak kibice są podzieleni i jak czują się opuszczeni po prostu płakać się chce... Tu potrzeba nowego świeżego rozdania, odcięcia się od patologii choćby i kosztem rozpoczęcia od 4 ligi, kogoś poważnego i inteligentnego u sterów z pomysłem i pracą u podstaw, dało się w Glasgow, dało się w Szczecinie, dało się w Gdańsku, u nas też się uda...