Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2016, 22:46
CMSNero napisał(a):Wyświetl post
Ale ty chyba jesteś anonimowy? Więc w czym masz problem
Ja Ci za kolegę odpiszę: jesteś żenujący i swoimi wątpliwej jakości wynurzeniami zasyfiasz ten temat. Ktoś tu napisał że ten temat pokazuje czemu tylu klientów miało Amber Gold a Ty to tylko potwierdzasz. Kojarzenie karuzeli VAT i ewidentnego słupa (w karuzeli, nie klubie) z biznesem i pieniędzmi jest tak głupie że szkoda mi czasu na rozwijanie tematu.

A skoro poruszamy tematy anonimowości w internecie, to trzeba mieć bardzo niskie IQ nie tyle żeby unikać płacenia VAT co się tym na publicznym forum chwalić. Wiesz, to też może być dowód więc może wyedytuj swoje posty? Te w których chwaliłeś się swoim stosunkiem do płacenia podatków.

Jest powód dla którego u większości forumowiczów Twoje posty wywołują zażenowanie i nie jest nim nim ani twój spryt, ani dziwacznie rozumiana przedsiębiorczość.

A teraz krótko i dosadnie, żebyś zrozumiał: przestań .......ić.

---------------------

Niestety, jednak tekst o odzyskaniu Wisły okazał się zwykłym żałosnym skokiem na kasę Migi. Cóż, przynajmniej on na tym burdelu korzysta. Na początku przyznam że się nawet ucieszyłem, ale później niestety wrócił zdrowy rozsądek.

HEOJI - na razie wygląda jakby sytuacja przerosła JM i jego giermka Sancho Citko. Chociaż może to Markowi bliżej do idealistycznego choć bardzo mało rozgarniętego rycerza? W sumie wszyscy zadajemy sobie pytanie: spisek czy głupota? A może (i wszystko niestety na to wskazuje) kombinacja obu?

Zakładając nawet wariant S-F że Meresiński ma pomysł na klub który nie wyśle nas do czwartej ligi całość jest PR-ową katastrofą która będzie nam się odbijała latami. To już Król i jego Polonia mieli lepszą prasę przez połowę sezonu a my już na starcie zrobiliśmy wokół siebie strefę smrodu która skutecznie odstraszy każdy normalny (słowo klucz) biznes. I to jest jak na razie jedyny pewny efekt przejęcia klubu przez Meresińskuego.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.08.2016 o godz. 00:13.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!