Dariook napisał(a):

A ty dalej swoje.
No policz ile przez 19 lat Wisla zaplaila za zachowania kibiców. Ja cie uprzedze w ciemno, ze sa to podobne kwoty jak kazdego wiekszego klubu w Polsce.
I pamietaj ze to sa nasze kary, za nasze zachowanie, nas kibicow Wisly...a nie ich, jak to cały czas ujmujesz.
Do jednego masz racje, Misiek nie pomagał Cupiałowi tak jak Cupiał nie pomagał Miskowi. Starasz sie mieszac dwie postacie, ktore znajdują sie w komletnie innych miejscach w naszym klubie.
To jest pozbawione sensu! Bełkot.
|
Właśnie to miałem pisać... Kary na przestrzeni tych 19 lat są zapewne mniejsze od ległonistów, nawet rac już nie odpalamy ze względu na koszty... ale tłumacz to takiemu nieogarowi, który za prąd płaci na poczcie..
Dariook jesteś świeży na forum, nie było Cie jak markus walił takie farmazony i frazesy ze hoho Jest jeszcze drugi ananas, który w podobnym tonie pisze "kot"... To jest niewiadrygodne, żeby pisać takie bzdety i nie mieć poczucia wstydu. Wolfy kiedyś też należał do tej grupy, ale troche zmężniał, przestał być studentem i zauważył po kilku latach, że wspomniana dwójka plecie głupoty,finalnie obrał przeciwny kierunek.
PS. Jeden z ananasów dopisał jeszcze jeden mit- byliśmy zawieszeni na DWA SEZONY przez UEFA

Nie chce mi sie przewijać w góę i cytować tego ancymona...