Ogryzek napisał(a):

Ale rozumiem że dla Ciebie lepszy Jakub M.?
Obyś miał rację że z JM "wykręcimy" sukcesy dla Wisły a nie skończymy w IV. Lidze.
|
Jestem bardzo sceptyczny co do Meresińskiego. Moim zdaniem jedyne co nas moze uratowac od regresu to 'zaradnosc' JM, sprawni prawnicy oraz teza ze JM stwierdzi iż wieksze pieniadze zarobi na działajacym klubie niż sprzedając go w częściach. Póki co taki splot szczesliwych wypadków dla mnie jest bardzo mało prawdopodobny, choc nie niemozliwy. Nie takie cuda sie zdarzały.
Czy wolalbym TS? Chyba nie wolalbym TS. Nie dlatego że są lepsi czy gorsi od JM. Po prostu myslę że długi klubu są zbyt duże i nie poradziliby sobie. Po co S.A. ma pociągnąć za sobą na dno Towarzystwo? Teraz potrzeba albo bardzo mocnego organizacyjnie i fonanstowo własciciela, albo słupa który się położy.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA