Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2016, 15:05
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
To były dobrodziej nie mając kupców na Wisłę nie mógł oddać Wisły TS-owi? Tylko tak nas "umiłował" że nas w niezłe gówno wpakował na koniec?

TS to nie jest dobry wybór - ale to jest mimo wszystko normalny wybór który dawałby jakąś nadzieje! A Cupiał zagrał w chuja z kibicami (bo się znudził) i oddał jakiemuś przekrętasowi Wisłę jeszcze mu dopłacając! A to ci numer! No panie Bogusławie - wielkie brawa!

Dla mnie w tym wszystkim jest ciągle pytanie - mam dość Wisły - czemu nie oddaje do TS. Czemu tego nie zrobił?
Jesteś bliżej klubu niż ja, ale czy nie było tak, że TF/BC sondowali wciśnięcie Wisły TS już na wiosnę, tylko ani wtedy, ani teraz TS nie chciał Wisły wziąć?

edit:
A propos 1 PLN do biletu - mam pytanie odnośnie do idei 1 PLN OD biletu (dla SKWK/cele kibicowskie). Raczej nie przejmę w najbliższej przyszłości żadnego klubu w Polsce, więc mogę ten racjonalizatorski koncept upublicznić. Czy nie można byłoby rozegrać tego tak, że (przykładowo) przy frekwencji poniżej 15 tys. bez złotówki od biletu, w przedziale 15-20 tys. 1 PLN od biletu, w przedziale pow. 20 tys. 2 PLN od biletu? Jakby dobrze to rozegrać, to SKWK chodziłoby po mieście i straszyło ludzi, żeby przyszli na stadion : )
Ostatnio edytowane przez czaro : 13.08.2016 o godz. 15:11.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.