Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2016, 10:10
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Ten Esposito... Coś mi sie wydaje ze paru kumpli klapciatego dostanie w najbliższym tygodniu lukratywne fuchy w klubie, a na ich wypłatę i zabawę bedą sie zrzucać kibice kupując bilety.
Za darmo pracować nie bedą. Esposito musi mieć za depilować nogi i regulować brwi.
Myślę że nie ma takiej obawy. Frekwencja powinna polecieć w doł i wątpie by dochody z dnia meczowego z górką pokrywały koszt wynajęcia stadionu i organizacji meczu. Będą się bawić za pieniądze Cupiała i 'sponsorow' których znajdą bądź nie*.

Kurz opada i na placu boju pozostał Meresiński, Citko i SKWK. Borek w pełni uznaje sukcesję i rzekłbym nawet że prawi komplementy Meresińskiemu (i też sarkazm w kierunku Cupiała).

Cytat:
Wczoraj przeczytałem, że Cupiał może jeszcze wrócić na Reymonta. Wcale się nie dziwię, że zaczął sprawdzać, czy anulowanie umowy sprzedaży jest możliwe. Trochę zdrowia, pieniędzy i czasu dla Wisły poświęcił, więc musi być zaniepokojony zamieszaniem dookoła Jakuba Meresińskiego.
Co prawda Cupiał wróciłby na Reymonta tylko na chwilę, bo nadal nie chce rządzić Wisłą, ale z tego co wiem, pojawiło się już dwóch nowych inwestorów z grubym portfelem, chętnych na zakup klubu.
Nie wiem, jak skończy się to zamieszanie, ale wiem jedno – Wisła zasługuje na mądrego właściciela. Mającego pomysł na prowadzenie klubu. Cierpliwego i pokornego. Słowem – godnego następcy Bogusława Cupiała, któremu dziś chciałem podziękować za emocje, jakich dostarczyła mi w ostatnich latach Wisła.
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...038,1,727.html

*Oby nie było tak jak w tej plotce/informacji o autach w leasingu - jeżdził ale rat nie płacił
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 13.08.2016 o godz. 10:16.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA