Wyświetl pojedynczy post
wester
Senior Member

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2016, 00:26
No cóż pretensji do BC moim zdaniem nie można mieć, jedną z opcji chyba dla mnie teraz najbardziej prawdopodobną jest to, że po prostu miał dość tego całego bagna związanego z piłka nożną, rozpieszczonych piłkarzy chcących zarabiać więcej i więcej, kiboli którzy zwalniają prezesów, tego że Legia może bez karne podbierać sobie zawodników, tego, że nawet młodzi juniorzy chcą być bogaci nie na koniec kariery tylko jeszcze zanim zaczną grać w pierwszej drużynie, po prostu facet miał dość i nie dziwi mnie to w żaden sposób. W rzeczywistości ta gra to przecież bieganie za piłką, w której czynnik przypadku odgrywa szalenie istotne znaczenie, przestało go to bawić, zaczęło pewnie w....iać, że musiał łożyć na utrzymanie tej studni bez dna. Otrzymał propozycje pozbycia się tego balastu, skorzystał z tego. Też miałem dość, nawet finału Ligi Mistrzów mi się nie chciało oglądać, biegają za tą piłką ktoś wygra, ktoś przegra no i co z tego ? Szacunek, że mu się chciało szarpać z tym wszystkim przez tyle lat.
Ostatnio edytowane przez wester : 13.08.2016 o godz. 00:35.