KOMINEK napisał(a):

|
Panie Lcujuszu, Panie Markusie czy w obliczu takiej beznadziejnej sytuacji w jakiej jesteśmy nie moglibyście choć na chwilę zawrzeć pakt o nie agresji
|
KOMINKU.. ale ja właśnie z nim przez lata walczyłem, walczyłem żeby sie przymknął bo może nas spotkać taka sytuacja jak teraz. Jak mam zawrać z nim pakt? Z człowiekiem, który zamiast cieszyć się z kolejnego tytułu pisał: "musimy wzmocnić kadrę, zawodnik "A" jest za słąby, co ten Cupiał robi, ma złych doradców", każdy to wiedział, że np Paszulewicz nie jest piłkarzem pokroju C.Seedorfa... Cały czas nażekał i pluł jadem, że Cupiał jest be bo to, tamto, wystarczy poszukać na jego profilu. Teraz odwraca kota ogonem i zwala winę na ludzi pokroju Miśka...
Jako jedyny jechałem po nim bez ograniczeń w czasach gdy tutaj rozdawał karty bo miał nick na czerwono. W zasadzie szkoda klawiatury na tego pokroju ludzi, zapytam tylko czy jest zadowolony z tego o co walczyl przez lata? Podoba ci sie taka Wisłą, czy jednak lepsza była ta za Cupiała
I na koniec: W życiu są 3 pewne rzeczy – śmierć, podatki (Meresiński akurat na tym zarabiał) i to, że majac dobrać kogoś do pewnego, dochodowego biznesu z tego forum, bankowo nie byłby to MArkus, gdyż z nim nawet muchy w kiblu bym nie ubil (taki z niego znawca biznesu). Koleś siedzi przed monitorem i liczy ile z ZUSU bedzie miał emerytury heh przykłady obywatel, wierzący w ideały.
Więcej nie strzępię klawiatury na tego typa, ale sytuacja w której obecnie jesteśmy jest synonimem jego nicka...