Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2016, 20:08
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Prosze bardzo, moje posty z sb:

"Póki co ten meresinski nic nie zrobił choć wygląda na takiego ze może zrobić coś zlego
Póki nie zrobił to nie ma co po nim jechać za brak czynów
Jak już coś odjebie w bagażnik i do lasu
Ale na pewno nie wygląda na rzetelnego wiarygodnego uczciwego
I nie ma to z Wisłą nic wspólnego
Matury na Wiśle nie pisał, na Wiśle nic nie przywlaszczal
To co robił meresinski nie uderza w Wiśle tylko takie jebane knury uderzają w Wisłę
Na .... w artykule jest właściciel Wisły to właściciel Wislyvtamto
Żeby się sprzedawało bo jakby nue wspomnieli że to właściciel Wisły to nikt by tego nawet nie czytal
A jak zostanie meresinski?
Ogatnie sponsorów wejdziemy do LM
To tutaj nikt nie będzie nawet o tej gownoburzy pamietal
Tylko każdy obrazek zjego podobizną przy łóżku będzie trzymać to jest w tym naismiesznijesze

A może być tak że folodupce posiedze z rok i sprzedadzą komuś lepszemu niż Cupial
nieznane są wyroki boskie"

Teraz mi napisz, gdzie bije wiara w meresinskiego. Jego problemy oczywiscie, ze sa prywatne tak jak napisalem w zacytowanych wypowiedziach. Matury na Wisle nie pisal, pieniedzy na Wisle nie przywlaszczal, grupa przestepcza na Wisle nie kierowal - tak czy nie? To co robil zanim zostal wlascicielem to jest odrebnsa sprawa i z Wisla nie ma nic wspolnego. Gownoburze zaczely pismaki, gdzie teraz w kazdym artykulr pisane jest Wisla to, Wisla tamto a nie Meresinski to meresinski tamto, kapiszi?
Co do LM i plakatow to bylo przypuszczenie, ze jakby Wisla z meresinskim awansowala do LM ( co oczywiscie jest nirelalne) to ci wszyscy co tak sie teraz pruja o tego pedala wszystko by mu wybaczyli. Cos ala Wdowczyk jak wyniki na wiosne robil. Teraz przepros.
Tam gdzie pogrubiłem - wg mojego uznania....
NIe wszyscy - ja nie, a to co robił wcześniej zdecydowanie rzutuje naWisłę, w końcu to aktualnie włąściciel tego klubu
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!