|
Tak swoją drogą ja pretensji do Meresińskiego nie mam. Telefonika powinna sprawdzić komu sprzedaje jedną ze spółek córek i tyle. Meresiński wbrew temu co się pisze i mówi - nie przybył znikąd, próbował wcześniej nieudolnie przejąć Koronę. Myślę, że w Telefonice pracują ludzie, którzy mogli się skontaktować z władzami Kielc w kontekście planowanej sprzedaży. Smutne jest to, że wbrew temu co sam pisałem i tutaj biję się w pierś żadnej oferty na zakup klubu w ostatnim czasie poza tą od J.M. Telefonika nie otrzymała.
Cupiał niestety od dłuższego czasu olewał Wisłę, oddał klub gościowi, który zaraz może pójść siedzieć na bardzo długo jeżeli wszystkie zarzuty w stosunku do niego się potwierdzą. Takie służby jak CBA, CBŚ już pewnie mają kwity na naszego obecnego właściciela i jest kwestią czasu kiedy to zaczną wykorzystywać robiąc np. medialne show z zatrzymanie Pana Meresińskiego. Tak czy siak, jesteśmy w niezłej dupie. Zastanawiam się jedynie nad tym czy Meresiński jest takim idiotą na jakiego wygląda, czy ma jakieś plecy tudzież jest pionkiem w czyjś rękach.
|