Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2016, 14:57
darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
Ja wszystko rozumiem , tylko dla czego taka żenada musiała się przytrafić akurat nam ? Na co liczył Meresiński? Co mu się na solarce przyśniło ?
Na kasę/majątek, jak we wszystkich tego typu wałkach.

Jesli mu do stycznia 2016 przeszedł wał na VAT, podrobienie świadectwa nie miało żadnych konsekwencji a w miedzyczasie na koncie pojawiło się kilka milionów to mógł czuć się królem zycia. Jeśli jest ktoś bezkarny, nie ma hamulców.

Pero napisał(a):Wyświetl post
SKWK na spotkaniu z JM dostało zapewnienie że będzie dla nich miejsce w zarządzie lub nawet dwa. Od tego czasu siedzą cicho....
W czasach średniowiecznych często bywało że najemne oddziały po opowiedzeniu się za którąś ze stron, a na jlepiej za obiema, po przybyciu na pole bitwy, zamiast zacząć walczyć czekaly na rozwój sytuacji by w odpowiednim momencie dołączyć do wygrywającej strony. Wyczekać z zajęciem stanowiska na dogodny moment - charakterystyczna cecha najemników. Obyś więc nie miał racji.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 12.08.2016 o godz. 15:00.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA