wester napisał(a):

|
To wszystko brzmi oraz wygląda tak nie wiarygodne, że sam nie wiem już w co mam wierzyć.
|
Najprawdopodobniej w to że celebryta JM którego osoba do tej pory znajdowała się w kręgu zainteresowań Pań i Pudelka, kupnem klubu zwrócił uwagę na siebie tej części społeczeństwa która interesuje się głownie tym jakie ktoś ma CV,jaki ma majątek, skąd ten majątek pochodzi oraz jakie miał i ma obecnie źródła dochodów, a nie tym z kim sypia i jak wygląda. Tym samym JM wystawił na widok publiczny historię swojego biznesu, swoje kontakty z wymiarem sprawiedliwości oraz przy okazji wciągnął w to swoich 'przyjaciół' którzy jak najszybciej próbują odciąć łącząca ich linę.
Wszystko wskazuje na to że siła marki Wisły go położy - nie jestem z branzy ale wydaje mi się że nawet fajna pracę magisterską/doktorską mozna o tym co się obecnie dzieje napisać i pewnie niejedna powstanie.
fialo napisał(a):

Bardzo dobry art.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA