Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2016, 07:14
rav napisał(a):Wyświetl post
Jeśli BC odzyska Wisłę to nie po to żeby ją trzymać, ale żeby oddać w dobre ręce. Wybijcie sobie z głowy jakieś przejęcie jako osoba prywatna, dzielenie się władzą z innymi sponsorami itp...

Paradoksalnie potencjalnych sensownych kontrahentów może pojawić się sporo, bo w świat poszła informacja, że klub jest prawie oddłużony i do przejęcia za grosze.
dokładnie tak samo pomyślałem,

nie wiem czy też zasadne jest mówić, że to Cupiał sprzedał Wisłę Meresińskiemu, bo chyba robili to ludzie Telefoniki z udziałem jego córki, a Cupiał może dał jedynie zielone światło na podstawie tego co mu przedstawiano. Oczywiście nic nie zmieni medialnych tytułów, że Cupiał sprzedał i że sam jest winny temu co się stało.

Rav wiesz dokładnie może co i jak?
Ostatnio edytowane przez PvD : 12.08.2016 o godz. 07:17.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.