Wyświetl pojedynczy post
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2016, 21:47
Panowie, ja bym na razie tonował nastroje zarówno w jedną jak i drugą stronę. Zaczynamy panikować po informacji od gościa który jeszcze 2 dni temu pisał, że wszystko będzie super, Klemba wie tyle ile zje tak jak KAŻDY inny informator. Sto tysięcy różnych głosów z różnych stron i każda mówi co innego, jak nie informacje o transferach, to o słupach, o włascicielu z Afryki, sponsorach itp. Każda "pewna", a na razie dalej nie wiemy nic. Oczywiście nie mam zamiaru bronić Meresińskiego, pomijam już fakt, że osoba która potrafiła podrobić świadectwo maturalne jest jak dla mnie kompletnie niewiarygodna, jak mamy wierzyć w zapewnienia osoby która w jeden dzień zarzeka się, że nie była karana a w drugi okazuje się, że olewała awizo z sądu przez 5 miesięcy... ale w tej sytuacji jest mnóstwo niewiadomych i ciężko cokolwiek wydedukować. Znaków na poprawę nie ma i oczywiście zgadzam się, że powoli to się zaczyna rysować w dosyć czarnych barwach, ale równie dobrze za 2/3 dni może gruchnąć info o tych sponsorach i 3/4 transferach i nagle zapanuje hurraoptymizm i nikt już nie będzie pamiętał o całym zamieszaniu. Dlatego proponuję stoicki spokój, przynajmniej do konferencji prasowej, bo kiedyś do niej musi dojść. Jeśli na niej nie usłyszymy konkretów tylko kolejny bełkot i zapewnienia, wtedy można zacząć powoli szykować się na mecze z Clepardią i Orłem Piaski Wielkie...