Do Ciesze sie ze zaliczas mnie do pokemenow bo to dla czlowieka dobre jak BelkotekGO tak o nim mowi.
A jak chcesz merytorycznie to prosze bardzo: co wiemy o Meresinskim? To ze sprawe ma o przekrety o VAT i podrabial mature. To wiemy. Jakos te dwie informacje mu nie wystawiaja o nim dobrego swiadectwa. Jak widac ma pecha do swiadectw. Jak mozna w dzisiejszych czasach podrabaic swiadectwo

kazdy moze je zdac. Co to za egzamin co aby zdac trzeba 30 %. No oczywiscie tu przesadzilem bo jak widac nie kazdy.. Podrabianie matury jest po prostu zenujace .. Jego adwokat tez niezle gagatek. Widac dobiera sobie kumpli. Pozostaje miec nadzieje ze adwokat nie podrabial juz matury.
I ciekawe czemu wspominasz o Lesnym w tym watku? Co wiemy o nim? Malo ciekawych informacji bo malo co znalezli. I pewnie dziennikarze w Krakowie tez malo znalezli bo oni szukali a nie tylko w Wawie.
Generalnie nie mam wybielac goscia z powodu ze jest wlascicielem Wisly. Glupota to glupota i wstyd dla klubu. Boje sie ten konferencji jutro bo jak koles z gimnzjalnym wyksztalceniem zacznie mowic na zywo moze byc smiesznie (smiech przez lzy)
Zapewne chcac aby mniej pisac w tym watku znowu mi odpiszesz i dalej bedziesz podbijal watek krzyczac aby go nie podbijac.