PSYCHOLTSW napisał(a):

|
pełno tu pokemonów co działają na szkodę Wisły, czy Wy macie ku rwa rozum?! chyba nie, że w takiej sytuacji je biecie jeszcze po naszym klubie. poczekaj jeden z drugim na rozwój wypadków a nie pier dol jak potłuczony. łykacie każde medialne gówno jak dogmat i jeszcze prześcigacie się w wymyślaniu farmazonów. to jest żenada. jak się Was czyta to się nóż w kieszeni rozkłada. co wiecie o Jakubie Meresińskim? co wiecie o Leśnym i reszcie z Legii? pewnie mniej więcej to samo ale to Meresiński jest be a oni są ok. to mi wystarczy jako argument, że większość z Was to pokemony. pozdrawiam.
|
Na szkodę Wisły? Wytłumaczysz w jaki sposób internetowe wpisy pełne ironii i szydery mogą niekorzystnie wpływać na klub? I jak wpisy na forum mogą mieć większą siłę przebicia niż jakikolwiek portal piłkarski/informacyjny (wp, interia, onet itd.)?
Zbychu chce kupić karnet na sezon na E, Janusz na VIPka, mają zamiar kupić obydwie meczówki w swoich rozmiarach, na stadionie się zjawią i będą zaciekle dopingować, kupować stadionowe 3,5% szczyny i zażerać letnią kiełbę.
Ale chvj, przeczytają wpis daki.kodaki, bódynia, brylanta17, krzaq12 czy chvj wie kogo z tego forum i uznają "Nie, pierrdolę. XYZ na forum TWSD napisał, że Meresiński jest chvjowy czy jego kolega informator od strony ciotecznego kuzyna od strony babki, który miał kolegę, którego kolega pracował u Meresińskiego i ten mu na dzień dobry nie odpowiedział!
"
Chvj, nie idę na mecz".
Idźmy dalej. Kapka jest chvjowy i czytając o sobie na forum również uznał, że jest chvjowy i nadal ogląda kasety VHS murzynów, którzy na własnym terenie dali złapać się w siatkę.
Kolejno marketing, itd. itd.
Psychol - już wiem skąd. Czyżby zainteresowanie kryminalistyką? Stygmatyzacja sprawcy przez otoczenie? Im bardziej uważacie, że jestem chvjowy, tym bardziej spełnię wasze oczekiwania?
Tylko wiesz, w klasyfikacji sprawców obok psychola przypisujesz sobie dodatkowo cechy niedorozwinięcia umysłowego.
A propo pokemonów - chyba złapałem jednego:

PSYCHOLTSW used BEŁKOT.
It's not very effective...