Pan Jotka napisał(a):

Nie wiem jak tam Twoje doświadczenia życiowe, ale moje sa takie: jak ktoś oszukuje w małych sprawach( vi de: świadectwo maturalne) to oszuka ci w dużych. Zwłaszcza, że oszukując w małej sprawie , osiągnął większy cel, gdyż pzowoliło mu to zdobyć wykształcenie wyższe(rzekomo prawnicze), a co mogło mieć przełożenie na zdobycie renomy u potencjalnych kontrahentów i zarobienie większych pieniędzy. Taki emałe kłamstewko tyle, że karane jako przestępstwo.
Ja mu nie wierze kompletnie. A co do zatrudnienia Włocha z Częstochowy....Przypomina mi sie Cacek i wywiad nt. Widzewa. Powiedział coś takiego, że syn zawsze marzył o pokierowaniu klubem to mu jako dobry ojciec taki klub kupił.
|
Nie jest to regula. Ja bym ci mogl pokazac ludzi którzy mieli tytul doktora prawa, działali na UJ i w pewnych okolicznościach potrafili pokusić się i caly swój dorobek sprzedać, dla kasy ( lokal na grodzkiej tuz przy rynku ), także co do oceny ludzi to ja bym się powstrzymal, ale na pewno będę uważniej patrzyl na poczynania pana JM. Z tym wlochem, to mam nadzieje, ze to jakiś zart, ale poczekajmy do czwrtku, dużo się rozjasni i będziemy wiedzieli więcej mam nadzieje.