Wyświetl pojedynczy post
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2016, 09:28
whitestar1990 napisał(a):Wyświetl post
Przecież M-M nie powie, że gwarancje były wystawione na nową osobę rzeczywiście sterującą klubem. Przecież nie powie: "Pan Jakub Meresiński przedstawił w pełni wiarygodne dokumenty bankowe, wystawione imiennie na XXX".

Zmowa milczenia jest, niczego się nie dowiemy do momentu wydania oficjalnych komunikatów. A ja jestem dziwnie spokojny- jak ........nie informacją to cała Polska będzie nam zazdrościć. Bynajmniej nie prezesa bez matury a rzeczywistego źródła finansowania klubu.

Trochę optymizmu. Wisły nie da się zeszmacić ot tak. Olać media, karawana jedzie dalej.

Żaden, żaden dziennikarz ani najemnik Stanowskiego nie dojdzie do tego jak jest. Nie ma takiej siły.

Ja przypuszczam jak jest. Moja teoria jest taka, że za odpowiednim $$ wystawili "pionka" żeby odwrócić całą uwagę od procesów zachodzących w tle. Nie mówię tutaj o procesach patologicznych, bezprawnych. Dziś jest JM, jutro/za miesiąc/za pół roku już go nie będzie. JM musiałby nie mieć oleju w głowie żeby samemu, dobrowolnie brnąć w to. My widzimy tylko 50% tego co się dzieje. O pozostałych 50% wie tylko kilka osób, na czele z BC, JM, MC, nowym inwestorem (rzeczywistym, nie papierowym właścicielem).
Ale o co Ci chodzi z dziennikarzami? Co ma piernik do wiatraka? Po to sa media zeby pisac. Bardzo dobrze, ze gonia patologie. Natomiast szkoda ze akurat padlo na nsz klub.
Przeciez nie jest wina Stanowskiego czy jakiegos innego dziennikarza to co sie z Wisla dzieje. Czy by pisali czy nie to i tak klub poszedlby w te same rece. Dzeiki temu, ze Weszlo tak na nich siadlo zobacza, ze na Wisle nie da sie tak latwo krecic lodow.