Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2016, 20:00
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Chcecie robić spersonalizowanego pudelka na forum? Serio? Kiedyś to forum trzymało poziom. Na ch#j wam wiedzieć co robi Mereś w życiu prywatnym?

Chyba nie rozumiesz idei tematu.
Mnie tam gówno interesuje czy Jakub na śniadanie je jajecznicę czy owsiankę. Informacje zamieszczone w pierwszy poście, są częściowo ironiczne a w większości prawdziwe.

Bardziej chodzi o to, że osoba właściciela powinna coś ze sobą reprezentować, to że niektórzy zrobili sobie z tego pudelka albo rozmywają go jakimś gównianym postem to nie moja wina.

Temat ma służyć dyskusji poza sportowej działalności właściciela klubu, co dzień lub co dwa na powierzchnię wypływają coraz to nowsze kwiatki, które powiedzmy sobie szczerze mają negatywne odbicie w postrzeganiu Wisły Kraków.

Jeżeli po Tobie to spływa, to spoko, ale ja byłbym poważnym inwestorem i zgłosiłaby się do mnie Wisła w celu współpracy, to pierwsze co rzuca się w oczy ''Meresiński to ten, co sobie maturę kupił?''

Ch**j wie, co wypłynie za dzień lub dwa. Póki co mamy gafę za gafą, która odbija się na nas wszystkich. O ile pierwsze reakcje to śmiech, to później już nikomu raczej do śmiechu nie jest.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.