Wyświetl pojedynczy post
fazior
Member

Od: 11.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2016, 17:28
yarow napisał(a):Wyświetl post
Zdaje się, że nie rozumiesz w czym jest sedno.

Starałem się wypośrodkować. I zdaje się, że wypowiadałem się w sposób stonowany.

Dzisiaj, nastąpił przechył czary.

Ponieważ:
pan Meresiński, twierdził publicznie (jego słowa lub reprezentanta) i bardzo stanowczo, żeby nie powiedzieć, pyskato, że nigdy nie był skazany prawomocnym wyrokiem sądu. Okazuje się, że był skazany prawomocnym wyrokiem sądu.

Od momentu ujawnienia tej ostatniej informacji uznaję, że to jest wizerunkowy koniec pana Meresińskiego (nie tylko dlatego, że był skazany ale przede wszystkim dlatego, że kłamie w żywe oczy).
Przy czym, pan gimnazjalista Meresiński, ciągnie za sobą cały pozytywny dorobek piłkarski i wizerunkowy Wisły Kraków. Ciągnie w dół. Jest on od dzisiaj, faktycznym balastem dla Wisły Kraków oraz
grabarzem tej Marki.

Wierzę, że będą pieniądze, transfery. Te, które są w tym momencie już zaklepane. Później, żadna poważna firma nie będzie chciała mieć wiele styczności ze środowiskiem, z którego roznosi się fetor.

MOCODAWCOM, bardzo poważnie radzę natychmiast zmienić słupa,
albo zabawki.

---------------------

Edit:
zapadł wyrok nakazowy. Jeśli natomiast nie było zaskarżenia a pewnie nie było, to się uprawomocnił.
Już pislaem wyluzuj, to ze klamie w zywe oczy, co z tego. Politycy codzien klamia, lacznie z obecnie rzadzacymi i prezydentem i jakos nie jest to ich koniec wizerunkowy, ba sa nawet skazani ( tez za fałszowanie dokumentów ) i ułaskawieni przez prezydenta, którzy zasiadają na wysokich stanowiskach w rzadzie. już tak nie dramatyzuj, przykład idzie z góry, jak polacy widza, ze można prawo naginac wedle własnych potrzeb i upodoban, to i to samo robia. Tak naprawdę to mnie wali, czy on te świadectwa sfalszowal czy tez nie, i czy ma sprawę o wyłudzenie vat, czy nie. Za tydzień dwa sprawy przyschna, za miesiąc czesc ludzi zapomnie JM się w cien odsunie i jakos to bedzie. Mnie bardziej interesuje, jak będzie wygladalo funkcjonowanie klubu.