Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2016, 12:41
Najbardziej przerażające w oświadczeniu Marka Citki jest, to że oni nie są żadnymi słupami.

Znam kilku dwudziestoparolatków, którzy dorobili się w tym wieku kilkudziesięciu milionów złotych, ale mieli oni konkretny pomysł, który zrealizowali, a następnie za słoną kasę sprzedali....
Tylko chłopaki ciężko pracowali, studiowali na PWr i raczej nie bawili się w lans w mediach społecznościowych...

Jakub M. bez kolejnych artykułów Knury (ciekawe w tym wszystkim jest to, że nie znalazłem odniesienia czy próbował potwierdzić swoje rewelacje u najbardziej zainteresowanego) nie wzbudzał mojego zaufania, brałem go raczej za przedstawiciela Nabywcy akcji, który nie chciał się na ten moment ujawniać (ale i ta teoria raczej była pobożnym życzeniem - w takich sytuacjach pełnomocnikami są raczej adwokaci/prawnicy).

Biorąc pod uwagę kolejne "rewelacje Knury" to jak zaznaczył WISŁAZWE - czarny PR klubu przekroczył wszelkie granice, a stwierdzenie MC o 2 umowach sponsorskich można zacząć uznawać za pobożne życzenie.

Odnośnie Bogusława Cupiała - nie sądzę, żeby prześwietleni zostali Nabywcy pod każdym kątem, ale również nie sądzę, aby BC nie miał możliwości dokonania zwrotu akcji albo że nie zarezerwował sobie możliwości odkupu akcji. Jeżeli pomimo rewelacji Knury klub podpisze wspomniane umowy sponsorskie to będe bardzo zdziwiony....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!