Wyświetl pojedynczy post
fazior
Member

Od: 11.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2016, 18:11
Mat1977 napisał(a):Wyświetl post
pewnie masz czesc racji wlochy i pilka ...wszyscy wiedza. nie bronie Bonka co mnie on obchodzi w sprawie Wisly.
Zagrywka ze zdjeciem i Korona fakty bardzo niskich lotow ....
Mnie caly czas martwi co bedzie z Wisla bo o tym jest ten watek, racja za duzo sie rozpisalem ale jesli moglem sie ludzic ze slabe ruchy transferowe i ewidentne wtopy, marketingowe, organizacyjne itd w ostatnich 5 latach to kwestia niewydolnosci do zarzadzania klubem przez korporacje tak teraz wychodzi na to ze to bylo przygotowanie do sprzedazy ...co rozumiem ale po tylu latach ciecia kosztow i szukania chetnych w 5 dni kupil pan JM ktory mam nadzieje jest uczwiwym czlowiekiem tylko ze nic na to nie wskazuje
Wiekszosc ludzi się martwi co z wisla i najgorsza jest ta niewidza i niepewność, bo wtedy ludzie zaczynają snuc domysły, doszukiwać się roznych mniej lub bardziej prawdopodobnych historii. Jednym takim optymistycznym promyczkiem w tym wszystkim jest to, ze Mączynski zostaje, przynajmniej na razie do zimy, choć sytuacja ze Stilicem trochę mnie smieszy, bo już pismaki pisaly, ze jest wolny, a tu się okazuje, ze jest dogadany, ale jeszcze nie ma rozwiązanego kontraktu, wiec wydaje mi się, ze nie powinni tego, ze sa dogadani z nim upubliczniać, bo może się tak okazac, ze APOE-l mu będzie pod gorke robil i okaze się, ze nie trafi do nas i wtedy będzie jeszcze wieksza beka. Nic pozostaje poczekać do czwartku, posluchac co powiedzą, jacy ewentualnie sponsorzy, jakie wzmocnienia, co będzie mowil JM i wtedy można będzie jakies dalsze wnioski wysowac. Odnosnie książki JM czytałem w necie, ze nawet cakiem niezla, ale jest to ksiazka dla scislego grona odbiorcow, a nie dla szerszej publiki. Coz pozostaje poczekać, bo i tak na razie nic innego nie możemy zrobić.