fazior napisał(a):

|
Problem z bonkiem jest taki, ze w zaleznosci jak mu pasuje, to jest Polakiem, ale jak mu to nie pasuje to jest wlochem. Przykład z reklama bukmacherki zabronionej w Polsce i wtedy się tlumczyl, ze on nie jest Polakiem tylko wlochem i jego polskie prawo nie obowiazuje, tak samo jak jego kontakty z mafia we wloszek, wtedy tez się gimnastykowal jak akrobata, a wcale bym się nie zdziwil, gdyby jakies kwiatki jeszcze wyszly w związku z jego przyjacielem Platinim, który tez ma cos za uszami. Pozatym boniek nic nie zrobil ze swych zapowiedzi, beton jak był tak jest w strukturach PZPN, sędziowie jak się mylil, tak się myla ( przeważnie na korzyść ległej ), Late miał do pierdla wsadzić za grunty i sprawa została zamieciona pod dywan. Przypomne tez jego tweta odnośnie kupcow korony niskich lotow, wiec może Jm znizyl się do poziomu bonka, żeby zrozumial twety. Reasumujac, boniektez jest krętaczem i balansuje na pograniczu prawa.
|
pewnie masz czesc racji wlochy i pilka ...wszyscy wiedza. nie bronie Bonka co mnie on obchodzi w sprawie Wisly.
Zagrywka ze zdjeciem i Korona fakty bardzo niskich lotow ....
Mnie caly czas martwi co bedzie z Wisla bo o tym jest ten watek, racja za duzo sie rozpisalem ale jesli moglem sie ludzic ze slabe ruchy transferowe i ewidentne wtopy, marketingowe, organizacyjne itd w ostatnich 5 latach to kwestia niewydolnosci do zarzadzania klubem przez korporacje tak teraz wychodzi na to ze to bylo przygotowanie do sprzedazy ...co rozumiem ale po tylu latach ciecia kosztow i szukania chetnych w 5 dni kupil pan JM ktory mam nadzieje jest uczwiwym czlowiekiem tylko ze nic na to nie wskazuje