Wyświetl pojedynczy post
fazior
Member

Od: 11.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2016, 18:03
[QUOTE=Mat1977;1446313]
fazior napisał(a):Wyświetl post
Potrafisz wskazać te jak to okresliles "...100000000..." dowodow ? Bo jak do tej pory to jest tylko oświadczenie prokuratury, ze ma zarzut na 10 mln zl, co na pewno mu nie wystarczylo na zakup klubu, ni ewspominajac na jego bierzace funkcjonowanie. ...
a skad wiesz za ile poszla Wisla bo z mojego hmmm info wynika ze pan BC wzial grosze a reszta mial byc wlozona w klub a przedewszystkim dlug wewnetrzny.
po 1. Otworz oczy jak ktos mam fabryki,hotele cokolwiek trwalego kombinuje z Vat i podatkami jak np.BC z pefronem.. a JM na 99,9 ma 53 firmy w siedzibami Pl,Uk,CZ i kreci faktury miedzy tymi krajami ...
2. gdyby mial cokolwiek na swoja obrone juz bysmy to uslyszeli a nawet w oswiadczeniue jego adwokata nie ma slowa ze jest NIEWINNY !!!( zobaczysz bedzie sie dobrowolnie poddawla karze jesli ma kase )
3. amatorka, amatorka ,amaotra .... KUPIL najlepszy klub w Polsce a konferencja cokolwiek ?
4. Jak wyzej adim pisal kasa z Ryska potem Maka i pewnie Jovic i skoczy sie bal
5. Jesli ktowolwiek w Polsce hmmmm dojdzie do poziomu kilku mln eruro uwierz ludzie o tym wiedza, nawet w branzy IT nie ma opcji na wielkie interesy o ktorych nikt nic nie wie
6. Odpyskowanie do Bonka na TT hmmmmmm jak ktos taki Cie atakuje ewentualnie mozna sie bronic pokazujac dokumenty ze jest inaczej...czyli JM mowi :mam kase z....
7. Citko-wiel;kie interesy ? powaznie
moge pisac dalej ale po co
Czyli sugerujesz, ze prokuratura go wziela w obroty, a on dalej tak jakby się nic nie stało krci sobie lody na vacie. Może tak może nie, ja ani ty tego nie wiemy. Co by cie przekonalo, zebys uwiezyl, ze ma jakies zaplecze finansowe, co ma wyjść i powiedzieć, tak jestem slupem tej i tej osoby i narazić siebie i ta osobe na kolejne zarzuty ? Piszesz o amatorce, a nawet nie wiesz czy doszło do jakichś zmian w zarządzie, czy tez nie. Może po prostu chcą zrobić jedna konkretna konferencje polaczona z wyjaśnieniem całej sytuacji, ogloszeniem transferow i planow na przyszlosc, żeby się nie rozdrabniac i co dwa dni nie robic konferencje. Co do tego IT i poziomu kilku mln euro, to nie bylbym taki pewien, ale nie wiem nie znam się wiec się w tym kierunku nie wypowiadam. Co do odpyskowania na TT, to czy madrym jest wpis i zdjecie bonka odnośnie korony i inwestorów z nigerii ? Może to akurat JM się dostosowal do poziomu bonka, pozatym nie rob już z bonka takiej swietej krowy, ze już mu nie można przypomnieć jego niejasnych interesow. Co do citki to się z toba zgodze, ze on mi nie pasuje do wielkich interesow, a do tego jeszcze pisowiec, a ja jestem na nich cięty, wiec może niebede w tym temacie obiektywny, wiec się nie będę wypowiadal. Jedno wiemy na pewno, ze nic nie wiemy i pozostaje nam czekac na rozwój sytuacji, bo przecież nie odkupimy wisly od jm.