Wyświetl pojedynczy post
Mat1977
Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2016, 17:27
[QUOTE=fazior;1446309]Potrafisz wskazać te jak to okresliles "...100000000..." dowodow ? Bo jak do tej pory to jest tylko oświadczenie prokuratury, ze ma zarzut na 10 mln zl, co na pewno mu nie wystarczylo na zakup klubu, ni ewspominajac na jego bierzace funkcjonowanie. ...
a skad wiesz za ile poszla Wisla bo z mojego hmmm info wynika ze pan BC wzial grosze a reszta mial byc wlozona w klub a przedewszystkim dlug wewnetrzny.
po 1. Otworz oczy jak ktos mam fabryki,hotele cokolwiek trwalego kombinuje z Vat i podatkami jak np.BC z pefronem.. a JM na 99,9 ma 53 firmy w siedzibami Pl,Uk,CZ i kreci faktury miedzy tymi krajami ...
2. gdyby mial cokolwiek na swoja obrone juz bysmy to uslyszeli a nawet w oswiadczeniue jego adwokata nie ma slowa ze jest NIEWINNY !!!( zobaczysz bedzie sie dobrowolnie poddawla karze jesli ma kase )
3. amatorka, amatorka ,amaotra .... KUPIL najlepszy klub w Polsce a konferencja cokolwiek ?
4. Jak wyzej adim pisal kasa z Ryska potem Maka i pewnie Jovic i skoczy sie bal
5. Jesli ktowolwiek w Polsce hmmmm dojdzie do poziomu kilku mln eruro uwierz ludzie o tym wiedza, nawet w branzy IT nie ma opcji na wielkie interesy o ktorych nikt nic nie wie
6. Odpyskowanie do Bonka na TT hmmmmmm jak ktos taki Cie atakuje ewentualnie mozna sie bronic pokazujac dokumenty ze jest inaczej...czyli JM mowi :mam kase z....
7. Citko-wiel;kie interesy ? powaznie
moge pisac dalej ale po co
Powód: literowki :)
Ostatnio edytowane przez Mat1977 : 06.08.2016 o godz. 17:28.