silver03 napisał(a):

|
Dramat to jest to w czyje ręce dostała się Wisła. I Wisłę w tym momencie reprezentuje szemrany 30 latek, który w świadomości wielu interesujących się piłką obecnie widnieje jako kryminalista i złodziej (i nie ma to znaczenia, ze jeszcze nic mu nie udowodniono). I tak będzie postrzegana Wisła, bo Wisła to nie tylko MY, ale cała otoczka od kibiców po piłkarzy, koszykarki, sztab szkoleniowy, zarząd i właściciela itd. Meresiński w kilka dni potrafił s........ić niemal wszystko co mógł, brakuje tylko żeby wyszedł na konferencję i powiedział "ch.uj wam w dupę", było by to w jego stylu, a paru tutaj na forum lekko przytrzymanych cieszyłoby się, że postawił się warszawskim pismakom.
|
A ja mam to w dupie, kto jest właścicielem. Może być nawet kur.wa Hitler. Nie chodziłem na mecze kibicować Cupiałowi (choć jestem mu wdzięczny za wszystko), nie będę chodził kibicować Meresińskiemu. Na mecz idę kibicować mojej drużynie. Dlatego też chodziłem na mecze w czasie "bojkotu". Mam w dupie kto jest prezesem, wiceprezesem, dyrektorem sportowym, gniazdowym, sprzątaczką czy woźnym.