Wyświetl pojedynczy post
schilaci
Junior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2016, 13:21
Moje podsumowanie meczu:
1. Załuska - bez pracy i bez szans przy obu bramkach. Kilka lewych wykopów w tym na rzut rożny. Chyba już nie doczekam się w Wiśle bramkarza co dobrze gra nogami
2. Cywka - pozytyw. Walczył, druga asysta w drugiem meczu. Wchodzi w pole karne przeciwnika. Nie umie dobrze dorzucić piłki.
3. Głowa - bardzo przeciętny występ. Przy drugiej bramce powinien lepiej się zachować (zablokować napastnika)
4. Sadlok - po meczu z Pogonią gdzie był najlepszy na boisku zjazd w dół. Choć pasy nie stworzyły sobie sytuacji to kilka niepewnych zagrań, musi uważać na takie wejścia na kartki (to już mu się chyba nie zmieni). Uderzenie z dystansu - dramat !!!
5. Pietrzak - ma pecha, przy pierwszej bramce powstrzymał przeciwnika a z drugiej linii poszedł strzał marzenie, przy drugiej znowu akcja z jego strony (podobnie jak na Lechii)
6. Boguski - biega i nic z tego nie wynika. Jeden strzał w I połowie gdyby lepiej uderzył .... no ale to Boguski
7. Popovic - wolno, statycznie, raczej do tyłu, brak kreatywności i odrobiny ryzyka
8. Mączyński - poza jednym strzałem mecz do zapomnienia
9. Małecki - dobry początek i końcówka, w międzyczasie niewidoczny. Walczył, widać, że mu zależało
10. Paweł - 3 słaby mecz z rzędu, po Pogoni gdzie walczył do 90 minuty więcej sobie obiecywałem
11. Zdenek - gdzie jest Zdenek z zeszłej rundy? Znalazca proszony o informację
Zmiany:
12. Zachara - nie wiedziałem że jest na boisku
13. Brlek - biega, pokazuje się, walczy, pod koniec kilka ciekawych piłek i strzał w okolice Salwatora
14. Uryga - jeden drybling udany, o jeden więcej niż przez ostatnie 2 lata. Jeśli wprowadzenie go w 80 minucie miało wzmocnić naszą siłę ataku to chyba zapomniał bazuki z ławki
Wdowczyk: nie znalazł rozwiązania dla braku ofensywnego środkowego pomocnika, tam jest największa dziura. Nie rozumiem czemu nie wpuszcza Drzazgi do ataku, młody ambitny chłopak strzela bramki w sparingach a w meczach wchodzi na 45 min do pomocy i zdziwienie, że słabo wypada. Brak pomysłu na grę wynika z tego że nie najlepiej Wisła wygląda taktycznie. Dużo ma chłop do myślenia
Mecz: Żydki miały co chciały, szybka bramka, potem oddali nam pole gry, My nie umieliśmy nic z tego zrobić, potem jedna akcja i bramka do szatni. II połowa - brak pomysłu, szybkiego i dokładnego rozegrania. Stałe fragmenty gry - brak jakiegokolwiek zagrożenia z naszej strony.
Tylko jeden klub kocham aż po grób, Kraków to Nasz Gród, Wisełko naprzód
Odpowiedz cytując