Wyświetl pojedynczy post
fazior
Member

Od: 11.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2016, 10:58
Mat1977 napisał(a):Wyświetl post
Pisalem o tym zanim wyszlo ze 10 mln wyludzil bo sprawa byla podejrzana od poczatku ze nie bylo innych realnych kupcow. JW podobno powiedzial ze to za duzo dla niego jak na nowa zabawke i nie chodzilo o kase dla BC ale dlug wewnetrzny !!!
a dyskusja z Bonkiem na TT ....Panowie i Panie kim ....a jest JM, nie jestem wielkim fanem Bonka ale facet jest prezesem PZPN nie wspomniajac o jego przeszlosci ....a JM ma hurtownie pod czestochowa i zarzuty !!! o wyludzenie vat.
Jestesmy w czarnej dupie a jak ktokolwiek tego nie widzi to ....coz albo ma 15 lat i jest naiwny albo....slepy
Wiem ze bez sensu takie pisanie bo nic z tego nie wynika ale jak czytam pocieszanie sie ze BC tez mial zarzuty hmmmmmm czy ze Filipiak byl zatrzymany ....po 1 co to ma do rzeczy ? a po 2 BC i JF maja fimry warte miliony jak nie milardy i zarzuty byly w sumie przeciwko fimra a nie osoba a ten koles hurtownie.... i .....i tyle
Kazdy nowy scenariusz wyglada codziennie gorzej...Wisla na licytacje ? za 6 m-cy dlug wewnetrzny siegnie hmmmmm 30 mln i kto wtedy kupi
Co do filipiaka, to miał zarzut o fałszowanie umow z piłkarzami ( tez poważny zarzut ), wiec dotyczyło to samego filipiaka. Jedyne co jest w tym wszystkim najgorsze, to ta niewiedza z kim prowadzi interesy JM i kto finansowo go wspiera ( a nie to ze podobno wyludzil 10 mln ), co powduje dużo spekulacji i niepewności. Dopuki się to nie wyjasni to będzie wielki szum. Czy dobrze ze wdal się w polemikę z bonkiem ? Ja osobiście mam mieszane uczucia, ale z drugiej strony, został sprowokowany, wiec co miał siedzieć cicho i się nie odzywac ? Boniek tez nie jest taki kryształowy jak to się niektórym wydaje i tez miał jakies podjerzenia we wloszech chyba o korupcje. Zreszta ostatnie wydazenia w UEFA tez pokazuja, ze jest to swiatek przesiakniety lewymi interesami jakos się od nich sponsoarzy nie odracaja, bo maja w tym interes. Coz zobaczymy co czas pokaze, ale na chwile obecna panuje niepokoj spowodowany niewiedza i doniesieniami medialnymi. Faktem jest tez ze wisla zawsze była drzazga w oku wielu dzinnikarzy i kazda możliwość dowalenia wisle, była przez nich wykorzystywana do granic możliwości i tak się tez teraz dzieje.