fialo napisał(a):

Dwie bramki na konto Pietrzaka, który też jest dla mnie dużym nieporozumieniem. Może i biega, ale robi to bez sensu, w dodatku współpraca z Małeckim wygląda baardzo źle. Mąka bez formy, Popović jest po prostu słaby.. taką mamy kadrę i nawet nie jestem jakiś strasznie wkuriowny po tych derbach. Oni są po prostu słabi, drużyna wygląda jak wygląda, przed sezonem zrobiliśmy dwa komiczne transfery (bo wzmocnieniami bym tego nie nazwał), wlaściciel ma pasek na oczach, o trybunach nie będę wspominał bo każdy ma swoje zdanie. Wygląda to tragicznie i czerwona awaryjna lampka świeci się tak że mi zaraz oczy wypali.
A i Załuska. Pierwsza bramka - spokojnie do wyjęcia. Kiwki pod polem karnym - kryminał. Wykopywanie na rzut rożny - bez komentarza.
Przyjdźmy wszyscy na mecz z Ruchem. Na jaką trybunę kto uważa. Bo to mogą być ostatnie mecze Wisły w Ekstraklasie, a zarazem to jedyna droga żeby jeszcze ten klub uratować..
|
Zaden gol na konto Pietrzaka nie idzie.
Przy pierwszy przecial akcje Wojcickiego, a to, ze Budzinski postawil przy....ic i to mu tak wyszlo, ze zaden bramkarz by tego nie obronil to jest inna kwestia.
Drugi gol wg mnie idzie bardziej na konto Maleckiego, ktory odpuscil tego bocznego obronce wchodzacego w pole karne, przyjrzyjcie sie na powtorkach. Gdyby Maly poszedl do konca, tamten by mial caly czas cisnienie i nie zrobiliby z tego nic.