Wyświetl pojedynczy post
JacekFan
Senior Member

Od: 09.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2016, 18:14
VanBasten napisał(a):Wyświetl post
Bardzo ciekawe jest to , że bardziej wierzycie jakiemuś pismakowi z PS niż oficjalnym komunikatom wydawanym przez klub czy tez przez TF . Na tą chwile używanie sformułowań typu "Jakub M " i umieszczanie jego zdjęcia z czarnym prostokątem na tworzy to grube nadużycie , które notabene może być karalne . W polsce jest zasada domniemania niewinności i póki nie ma wyroku takich rzeczy nie można robić . Mnie to pachnie jakąś niezłą prowokacja .... akurat przed derbami . Czy ten pan prokurator z Częstochowy nie wiedział tego wszystkiego tydzień temu ?
Wy oczywiście już wydaliście wyrok i teraz będziecie płodzić te swoje płaczliwe posty przez najbliższy miesiąc .
Ja tam wole się trzymac oficjalnej wersji podanej przez TF :
"Proces sprzedaży trwał długo ze względu na wybór inwestora, który zapewni Klubowi jego rozwój i będzie dbał o wizerunek i tradycję Klubu. Z kilku ofert została wybrana ta, która po wszechstronnej analizie spełniła wszystkie postawione warunki i oczekiwania. Nowy Inwestor przedstawił wiarygodną i potwierdzoną listę sponsorów oraz przedstawił odpowiednie gwarancje realizacji umowy"

Zwracam Wam uwagę na końcówkę mówiącą o liście wiarygodnych sponsorów !!! Nie wydaje mi się żeby firma taka jak TF i sam Cupiał dali się wydymać jakiemuś cwaniaczkowi . Jeśli oczywiście okaże się to wszystko prawdą to wtedy będę się martwił i ciekawy jestem jak wtedy zadziałają te gwarancje bankowe itp .
To gdzie oni są? trzeci mecz przed nami i cisza ci ludzie przestają być wiarygodni, jeśli transakcja jest sfinalizowana a rozumiem że jest skoro obwieścili światu że są właścicielami to gdzie jest nowy prezes, zarząd itd.... to się przestaje kupy trzymać. Kto podejmuje decyzje kto rozmawia z piłkarzami... pytań można mnożyć.... tyle czasu i jakieś dwa lakoniczne ośwaidczenia..